Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

СЪОБЩЕНИЕ във връзка с насрочените избори за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни  2024 г., Ви уведомяваме, че на 25.05.2024 г. включително, изтича срокът за:

Във връзка с насрочените избори за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни  2024 г., Ви уведомяваме, че на 25.05.2024 г. включително, изтича срокът за:

  • подаване на заявление за гласуване с подвижна избирателна кутия от избиратели с трайни увреждания, които не им позволяват да упражнят избирателното си право в изборното помещение;
  • подаване на заявление за гласуване по настоящ адрес;
  • подаване на заявление за гласуване на друго място от кандидати за членове на Европейския парламент от Република България, от кандидати  за народни представители, членове на ЦИК и на РИК както и наблюдатели, регистрирани в ЦИК.

За целта в Общинска администрация – гр. Белово, „Център за информационно и административно обслужване“, ет.1, ще се приемат заявления на 24 и 25 май 2024 г., с работно време от 8:30 ч. до 17:00 ч.

Общинска администрация Белово