Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Кампания „Великден за всеки“

На 3 април 2016 г. официално стартира Националната кампания „Великден за всеки“, организирана от омбудсмана на Република България г-жа Мая Манолова. Ръководството на община Белово подкрепя инициативата и от 07.04.2016 г. на територията на общината стартира кампанията  „Дари празник на баба и дядо“ под патронажа на кмета на общината инж. Костадин Варев. В инициативата ще се включат всички читалища и пенсионерски клубове на територията на община Белово.

За целта ще се проведе благотворителен базар на 17.04.2016 г. от 10:00 ч. пред сградата на НЧ „Св. Св. Кирил и Методий-1927“ гр. Белово и Великденска томбола.

Средствата, събрани по време на кампанията ще бъдат изпратени по банкова сметка, разкрита единствено за целите на кампанията, които ще бъдат върнати на община Белово под формата на ваучери от 20 лв. Ваучерите ще бъдат раздадени на пенсионерите, които имат най-голяма нужда, за да посрещнат достойно големия християнски празник – Великден. Притежателите на тези ваучери ще могат да пазаруват в 5000 магазина в цялата страна.

Каним всички жители на община Белово, представители на институции, организации и на местния бизнес  да се включат в кампанията за набиране на средства чрез закупуване на билети за томболата, които ще се предлагат във всички читалища и пенсионерски клубове, чрез  участие в благотворителния базар на 17.04.2016 г. от 10:00ч. в гр. Белово или с дарение в избран от тях вид.

https://www.livechatalternative.com/