Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Обява: Фотоконкурс – Изложба 2019

МКБППМН-БЕЛОВО И ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ ГР. БЕЛОВО

ОБЯВЯВАТ

ОБЩИНСКИ ФОТОКОНКУРС-ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ 2019

ПО СЛУЧАЙ 22 АПРИЛ – ДЕНЯ НА ЗЕМЯТА

НА ТЕМА: "ПРИРОДАТА В ОБЩИНА БЕЛОВО"

Фотоконкурсът-изложба се организира във връзка с предстоящото отбелязване на Деня на Земята и е посветен на съхранението на природата и на грижата към околната среда.

Фотографиите трябва да отговарят на темата. Снимките трябва да бъдат във формат 210×297 mm /А4/ или 210х148 mm / 1/2 A4/, паспартирани, като в долния десен ъгъл следва да бъдат изписани името на творбата /от кое населено място е, улица или местност/ и името на участника, а на гърба на творбата – адрес, е-поща и телефон за обратна връзка.

В правилата на състезанието няма ограничения за възраст и местожителство на участниците, но главното условие е фотографиите да са направени само на територията на община Белово.

Крайният срок за приемане на творбите е 15.04.2019 г. вкл. Могат да бъдат донесени лично или изпратени по поща на адреса на община Белово: гр. Белово 4470, община Белово, обл. Пазарджик, ул. "Орфей" № 4А /за фотоконкурс-изложба/.

Компетентно жури ще отличи най-добрите фотографии в категориите: "Най-красив пейзаж", "Светът е в нашите ръце" и "Млад фотограф". Ще има и поощрителни награди. Победителите ще получат предметни награди и грамоти. Всеки от участниците може да представи до две свои творби, които не са участвали в други конкурси.

Откриването на фотоизложбата и награждаването на победителите във фотоконкурса ще се състои на 22 април 2019 г. от 14:30 ч. в Исторически музей гр. Белово и ще бъде отворена за посетители от 22 до 30.04.2019 г. вкл. След това участниците могат да вземат творбите си обратно. Поканени са всички участници.

Резултатите от конкурса очаквайте на официалния сайт на община Белово след крайния срок за приемане на творбите.

За информация и контакти: тел.: 03581/2773 – вътр. 223 – Любомира Танева

ДЕНЯ НА ЗЕМЯТА

Документи:

Фотоконкурс – Изложба 2019 / 15.03.2019г.  – Изтегли