Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Покана за записване за приключенско събитие

ПОКАНА ЗА ЗАПИСВАНЕ
за приключенско събитие

Фондация "Метаарт" и Народно Читалище "Св.Св.Кирил и Методий -1927"

Ви канят да присъствате като гости на завладяващата среща "Просвета с приключения", която ще се проведе на 22.04 в залата на община Белово. Участието в събитието е безплатно и публиката ще има възможност да се срещне с интересни приключенци и предприемачи от България и чужбина. Те ще представят своите истории – вдъхновения и вълнуващи приключения, отвели ги до магични места из планетата Земя. Ще споделят идеи за развитието на природосъобразния туризъм и опазването на околната среда.

Кратка информация за презентаторите:

Иван Зайков – българин пътувал от България до Монголия с колело. Скоро му предстои да извърти целия маршрут обратно към дома, отново на велосипед.

Адриан Шмит – германец, само на 18. Той и негов приятел пътуват из цяла Европа на колела и срещат редица интересни и гостоприемни хора. Отбиват се за една седмица и в България, където намират нови приятели.

Веселин Дургов – български планински водач, който провежда професионални активни ваканции, включващи скално катерене, каране на колело сред планината, каране на каяк и още много други дейности. Веселин ще говори за своя бизнес и възможността на младата общност на Белово да развие подобен в своя район.

Филма "The Goodiepal Equation" – "Уравнението на Гудипал" – През 2017-та година един български приключенец случайно се запознава с една впечатляваща и провокативна личност от Дания – Гудипал. Гудипал е артист, странник из цяла Европа и активист за човешките права. Филмът представя неговата много вдъхновяваща натура.

Събитието започва в 11:00. Презентаторите ще представят своите истории и ще има време за разговори с публиката. Предвидени са кратки паузи между отделните части.

Местата са ограничени. Ще бъдат допуснати с предимство първите участници, които са кандидатствали чрез имейл. Всеки има възможност да кандидатства.

За записване изпратете име и фамилия на и-мейл адрес contact@metaartfoundation.eu с тема – Белово – Записване.

Ще бъдете уведомени, за да знаете, че ще Ви включим като публика. Благодарим Ви!

Проектът се извършва с финансовата подкрепа на ФОНДАЦИЯ ПЛОВДИВ 2019 – ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА ПРЕЗ 2019-та и с подкрепата на Община Белово.

 

приключенско събитие