Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

24 май – Випуск 2018 на среща с кмета

По традиция и тази година кметът на община Белово-инж. Костадин Варев, покани на среща зрелостниците на Випуск 2018.

Срещата се състоя в 8:30 ч. в Ритуалната зала на НЧ "Св. св. Кирил и Методий-1927", гр. Белово. Всеки от абитуриентите получи поздравителен адрес за празника от кмета на община Белово-инж. Костадин Варев и от председателя на ОбС-Белово – г-н Васил Савов, колаж от снимки на знакови сгради и места от община Белово и парична награда от кмета на общината. Тази година завършващите зрелостници са 33, с класни ръководители г-жа Мария Хаджийска и г-жа Парашкева Котева.

Гост на срещата беше и г-жа Валентина Кайтазова – Началник РУО-гр. Пазарджик. Тя оправи своя поздрав към зрелостниците, като им пожела да продължат образованието си и осъществят мечтите си.

След срещата си зрелостниците се отправиха за последен път, заедно с шествието от ученици на СУ "Ал. Иванов – Чапай", към родното училище. В празнично украсения училищен двор спазиха традицията и предадоха знамето на училището на идващите след тях, сбогуваха се с любимите си учители, които са били винаги до тях от първото им прекрачване на прага на училището до днес.

За постигнати резултати в областта на образованието, изкуството и културата през учебната 2017/2018 г. от името на кмета на община Белово грамоти и награди получиха учителите:

  • Ели Караиванова – СУ "Ал. Иванов – Чапай", гр. Белово;
  • Ваклин Шопов – СУ "Ал. Иванов – Чапай", гр. Белово;
  • Мария Хаджийска – СУ "Ал. Иванов – Чапй", гр. Белово;
  • Веселина Славска – ОУ "Отец Паисий", с. Сестримо;
  • Кичка Кинчева – ОУ "Отец Паисий", с. Мененкьово;
  • Силвия Балдева – ДГ "Щурче", гр. Белово

 

{gallery}news/2018/05/25052018:160:140:0:0{/gallery}