Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Проект Bulgaria Wants You

BULGARIA WANTS YOU e иновативна мултимедийна платформа, създадена от телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов (Иван и Андрей). Това e частна инициатива, изградена с помощта на работодателите и бизнеса в България и подкрепена от различни органи на държавната власт. Разработена е с цел да привлича и подпомага завръщането на българите от чужбина, както и да задържа българите в страната на местния трудов пазар. Нашият стремеж е да бъдем мост между хората, търсещи по-доброто си бъдеще в България и техните потенциални работодатели тук.

Това е първата по рода си онлайн платформа, която комбинира предложения за работа с богато видео съдържание, представящо българските компании като добро място за кариерно развитие и даваща подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в различните градове в България.

Включи се в новото проучване за стандарта на живот в различните градове в България. Данните ще бъдат използвани в специално разработен за платформата @Bulgaria Wants You Калкулатор, даващ информация за това приблизително колко струва да живееш в отделните региони на България.

Анкетата съдържа само 6 въпроса и отнема не повече от 2 минути.

Анкетата е само онлайн и единствените данни, които ще бъдат отчетени са тези, събирани чрез тази активна връзка/линк/.

Разпространявайки информацията за това проучване, вие давате своя принос в каузата на Сдружение ДНК и тяхната платформата Bulgaria Wants You, която цели да свърже хората, търсещи по-доброто си бъдеще у нас с техните потенциални работодатели във вашия регион.

Линк за споделяне: BulgariaWantsYou

BulgariaWantsYou

https://www.livechatalternative.com/