Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Поздравителен адрес от кмета на община Белово по случай 12 Октомври – Ден на българската община

Уважаеми колеги,

Поздравявам Ви с Вашия професионален празник – Деня на българската община.

Днес местните власти в цялата страна честват своя празник за 18-ти път, след като през 1998 г. делегатите на Общото събрание на Националното сдружение на общините вземат решение отбелязването на Деня на българската община да бъде 12 октомври. Местното самоуправление води началото си още от древните времена в историята на България. През годините поколения наред са оставили своята следа в каузата на местната демокрация. Българската община е един постоянен процес на развитие и приемственост.

Всички ние, работещите в структурата на местното самоуправление, носим отговорността за решенията и действията си пред жителите на община Белово. Основното ни призвание е да работим за подобряването условията на живот в нашата община, да оправдаем очакванията на нейните жители за по-добър и по-достоен живот. Само обединени от общата кауза можем да превърнем община Белово в по-красиво, модерно и уютно място за живеене.

На Вашия ден Ви пожелавам: здраве, много ентусиазъм и упоритост в нелеката задача да превърнем община Белово в просперираща община на европейско ниво.

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

Поздравителен адрес