Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС НА КМЕТА НА ОБЩИНА БЕЛОВО ПО СЛУЧАЙ 24 МАЙ

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ, ПРОСВЕТНИ И КУЛТУРНИ ДЕЙЦИ, СКЪПИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА БЕЛОВО,

24 май – Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост е най-светлият и най-българският празник за всички нас!

Всяка година на този ден тържествените слова „Върви, народе възродени…“ ни връщат назад във времето, за да си спомним светите личности на братята Кирил и Методий-създателите на българската азбука, на българската писменост и книжнина.

На този ден всеки българин отправя поздрав към своите учители, към хората на духа и просвещението, към всички, които възпитават и градят духовността на нацията ни! Нека да им пожелаем здраве, бъдещи творчески и професионални успехи.

Искам да поздравя с постигнатите успехи и всички ученици от училищата и школите на територията на община Белово, всички читалищни дейци и самодейни групи и да им благодаря за влагания труд и постоянство, за вдъхновението и дръзновението, с които прославят името на община Белово.

На нашите зрелостници от Випуск 2021 желая да се трудят усърдно, за да сбъднат мечтите си и да не забравят, че те са бъдещето на нашия град и той има нужда от тях за успешното си развитие.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

 

Документи:

Поздравителен адрес – Изтегли