Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

ЧЕСТИТ ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
В историята на всеки народ има събития, които формират неговата история, събития, които изграждат неговото достойнство и национално самочувствие.Една от най-светлите дати, белязали българската история, несъмнено е денят на обявяване на независимостта на България.
Днес, на 22 септември ние честваме 105 години от деня, в който българският народ показва на света, че неговият дух е жив. Народ, който е съумявал да защити културната си самобитност, да преодолее чуждата власт и да утвърди самостоятелното си съществуване в собствена държава. Дълбок поклон пред нашите предци, осъществили този велик акт, символ на духовното извисяване на българския народ , урок по споделена национална цел и извор на родолюбие.
От името на Общинска администрация-Белово и от свое име, имам честта да поздравя всички жители и гости на община Белово по случай Деня на независимостта на България! Този ден  е символ на силата и вярата на българите, че когато сме заедно, сме по-силни и успехът при преодоляването на трудностите е сигурен. Нека обединени да вървим напред към бъдеще, изпълнено с безкрайни възможности!
Желая на всички здраве, разбирателство и късмет!
Честит празник!

ИНЖ.КОСТАДИН ВАРЕВ
КМЕТ НА ОБЩИНА БЕЛОВО