Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Седем участници с 10 награди в индивидуалния конкурс на проекта „Народните будители и аз“

Със свои творби – есета,рисунки,стихотворения и рецитации в индивидуалния конкурс на проекта "Народните будители и Аз" участваха общо 7 ученици от СОУ „Александър Иванов – Чапай” гр. Белово. Те се състезаваха и по двете теми на конкурса:„140 години Априлска епопея 1876” и „140 години безсмъртие на Христо Ботев”. Учениците получиха общо 10 награди за положения от тях труд.

В Народната библиотека ,,Иван Вазов"-гр. Пловдив беше открита изложба от рисунки на учениците-участници в конкурса, а като част от поздравителния концерт беше и награждаването участниците от двете възрастови групи в различните раздели: есе, разказ, стихотворение, рисунка и рецитация. Своите грамоти и награди за отлично представяне получиха:
Деметриа Танева 11 клас – 3 грамоти и награди за: рецитация, за авторско есе и за авторско стихотворение-лично творчество;
Диана Пергелова 11 клас – 2 награди – за 2 есета лично творчество.

Ивета Костадинова 9 а клас – за рецитация.

Стефани Златанова 5 в клас – за рецитация.
Габриела Цоклинова 10 а клас – за рисунка.
Йордан Янаков 10 б клас – за рисунка.
Кристиан Пенев 11 клас – за рисунка.

Г-жа Маргарита Попова – вицепрезидент на Република България награди лично ученичката от 11 клас Деметриа Танева на тържествена церемония със специална грамота за активно участие в индивидуалния конкурс.

Ръководителите на класиралите се ученици: Мария Хаджийска и Вера Паничарова им благодариха за активното участие и им пожелаха още много творчески успехи!

{gallery}news/28042016-3:160:140:0:0{/gallery}