Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Международния ден на възрастните хора – 1 октомври

Щастливи сме да отправим  най-сърдечни поздравления и най-искрени благопожелания до всички Вас, по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври и да изразим нашето преклонение пред мъдростта, опита и успехите, постигнати от Вас през годините.

В днешния празничен ден ние Ви благодарим за Вашата всеотдайност и грижа и все още разчитаме на Вашата добрина и мъдрост, натрупана през житейския ви път, защото Вие имате на какво още да ни научите и продължавате да участвате активно в обществения живот.

Вярваме, че днес чествате празника си с удовлетворение от постигнатото. Имали сте периоди на възход и на упадък, преживели сте успехи и разочарования, години наред сте отдавали своя труд и сили със съзнанието, че градите дома на своите деца. Затова гарантирането на достоен живот на българските пенсионери, защитата на техните права и интереси е наш дълг и неотменен ангажимент. Уверяваме ви, че Община Белово и в бъдеще ще бъде  съпричастна към Вашите болки, готова да Ви подкрепи и да очертае пътищата за разрешаването на Вашите проблеми.
Пожелаваме Ви повече усмивки, здраве, кураж, сили за преодоляване на предизвикателствата, които животът Ви поднася, дълголетие, достоен и щастлив живот!
Честит празник!